Skip to main content

  

Over FacZo

FacZo is de dienstverlener op het gebied van inkoop- en facilitair management. Wij richten ons specifiek op de GGZ-sector. FacZo werkt via de zorgcoöperatie A59 samen met andere GGZ-instellingen. Ook buiten de coöperatie wordt met GGZ-instellingen samengewerkt. Door samen te werken wordt er kennis uitgewisseld en er kritisch inkoopvolume gecreëerd. FacZo organiseert alle facilitaire processen zodat de zorg kan doen waar zij goed in is. 

De bedrijfscultuur laat zich samenvatten in een aantal woorden die we kernwaarden noemen. Onze kernwaarden zijn: betrokken, bevlogen, professioneel en resultaatgericht. Deze woorden zijn niet alleen bedoeld om ons te typeren, maar ook vertaald en operationeel gemaakt zodat zij ook echt inhoud krijgen en wij elkaar daarop aanspreken. Zo werken we aan onze cultuur en gezamenlijke werkethiek. Immers alleen op deze manier gaan woorden leven. Een logische uiting is dat de klanten van FacZo een attitude en instelling mogen verwachten die hierop aansluit.

Achtergrond FacZo

FacZo (Facilitaire Zorg) is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de GGZ-instellingen Reinier van Arkel en GGZ Oost Brabant en kent na een lange voorbereidingsperiode een start per 1 januari 2018.

In FacZo is expertise ondergebracht vanuit de beide GGZ-instellingen en aangevuld met externe expertise. FacZo is een organisatie die zich omvormt van een intern gerichte dienst naar een professionele externe partner op het gebied van facilitair en inkoop voor de GGZ-sector. De jarenlange werkervaring van de medewerkers binnen de GGZ maken ons specialist en uniek binnen de sector.