Werken bij FacZo

Zoeken

images/slider/energie.jpg

Ben jij onze nieuwe projectleider?

Wie is FacZo?

FacZo is de facilitaire regieorganisatie die facilitaire dienstverlening biedt aan GGZ Oost Brabant en Reinier van Arkel, en de inkoop verzorgt voor meerdere zorginstellingen. Ons werkgebied ligt in de gehele regio Brabant.

Binnen de GGZ draait het altijd om de zorgprofessional en zijn/haar cliënt. Zij verdienen allebei het beste. Ook op facilitair gebied. Daarom is het belangrijk dat alle randvoorwaarden goed geregeld zijn én ook de facilitaire zaken naadloos aansluiten bij wat de bedoeling is. Toch komt het in de praktijk vaak neer op standaard-oplossingen die niet altijd helpend zijn. Faczo doet dit graag anders. Wij achterhalen zorgvuldig welke behoefte de zorgprofessional heeft en komen alleen met oplossingen waar de cliënt echt mee geholpen is. Hierin spelen duurzaamheid, innovaties en zorgtechnologie een belangrijke rol. Bovendien vraagt dit soms om maatwerk. Wij begrijpen dat!  Je zou kunnen zeggen dat wij facilitair regisseurs zijn. Wat niet betekent dat wij wel even zullen vertellen hoe het allemaal moet. Wij geloven juist in het samenspel tussen facilitair expert en zorgprofessional.

De juiste expertise op de juiste plek zogezegd. Eigenlijk ook best logisch. Want het beste voor de cliënt bied je altijd samen! 

 

Wat ga je doen?

Deze functie is een combinatiefunctie van projectleider facilitair t.b.v. Levendig Landgoed Huize Padua (LLHP) en projectleider algemeen. Hierbij zal de projectleider voor het LLHP zich bezighouden met het ontwikkelen (incl. innoveren), uitwerken en implementeren van facilitaire serviceconcepten voor het Levendig Landgoed Huize Padua. Deze herontwikkeling bestaat uit diverse fases waarbij nieuwbouw, verbouw en renovatie t.b.v. wonen, behandeling, kantoor, services en hospitality voor cliënten, medewerkers en anderen gerealiseerd zullen worden. Samenwerking met de zorgafdelingen en de ondersteunende diensten is hierin cruciaal. Deze herontwikkeling is reeds in gang gezet en heeft een doorlooptijd van 10 jaar.

Functioneel ontvang je voor het project LLHP leiding vanuit de Klantmanager. Daarnaast zal de projectleider voor de facilitaire projecten t.b.v. FacZo team Expertise hiërarchisch leiding ontvangen vanuit de Manager Expertise.
De afdeling Expertise is het facilitaire kenniscentrum van FacZo. De afdeling Expertise bestaat uit professionals met deskundigheid m.b.t. facilitaire dienstverlening, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en projectmanagement. 

 

Taken en verantwoordelijkheden in de rol als Projectleider Facilitair LLHP

 • Draagt zorg voor het ontwikkelen, verder uitwerken en implementeren van facilitaire serviceconcepten aansluitend op de (verschillende fases binnen de) planning van het project LLHP.
 • Adviseren met betrekking tot het project LLHP met het oog op duurzaamheid en innovatie voor de brede scope facilitair.
 • Is vanuit FacZo aanspreekpunt voor Projectmanager LLHP en Projectmanager Vastgoed.
 • Maakt de financiële consequenties van de facilitaire processen in relatie tot het project LLHP inzichtelijk.

 

Taken en verantwoordelijkheden in de rol als Projectleider Algemeen

 • Draagt zorg en is verantwoordelijk voor het managen van diverse projecten van begin tot eind.
 • Rapporteert aan de opdrachtgever van het project.
 • Fungeren als contactpersoon voor externe partijen m.b.t. de organisatie, uitvoering, voortgang wettelijke voorschriften, etc.
 • Levert voortgangsrapportages aan opdrachtgever van het project en projectorganisatie om inzicht te geven in de planning, knelpunten en voortgang van projecten en om de bewaking van het budget te waarborgen.
 • Zorgt voor optimale inzet van en middelen in projecten, bewaakt de voortgang en onderneemt acties bij dreigende overschrijdingen.
 • Zorgt voor realisatie en implementatie van het project.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste resultaat- en klantgerichte professional met relevante kennis en ervaring op het gebied van facilitair management in de breedste zin van het vakgebied. Op verbindende wijze zoek jij gemakkelijk de samenwerking op met verschillende stakeholders.

 

Functie eisen

Je beschikt over een relevant diploma op HBO-niveau. aangevuld met kennis van wet- en regelgeving in relatie tot de gezondheidszorg. Je hebt ervaring met projectmanagement in de zorg en in het ontwikkelen, uitwerken en implementeren van brede facilitaire (vernieuwings)processen. Je hebt affiniteit met de bouw en facilitaire dienstverlening.

 

Competenties

 • Zelfstandigheid
 • Sociale vaardigheden
 • Volhardend
 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Doorzettingsvermogen

 

Wat bieden wij?

Het betreft een vast dienstverband voor 36 uur per week. Het bepalen van de werktijden wordt in onderling overleg afgestemd. We bieden je een functie met veel uitdaging, daarnaast een fijne werksfeer en arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

 

Interesse of meer informatie?

Neem contact op of stuur je CV met motivatie naar Miranda Hiddes - Pronk (Klantmanager) via Tel. 06-33 03 31 86 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over project LLHP  is te vinden op: https://levendiglandgoedhuizepadua.nl/